Sådan sparker du din Art Weekend i gang!

Sådan sparker du din Art Weekend i gang!

Stemningsbillede fra Art Weekend Aarhus 2017

I morgen åbner Art Weekend Aarhus officielt, når vi skyder weekenden i gang med at væld af ferniseringer. Vi guider dig til nogle af fredagens udstillingsåbninger, som kan stille din kunsthunger!

Lars Sarto Hempler: Act Natural
Fernisering fredag 2 okt kl. 16-19 Galleri Lene Bilgrav
Udstillingen viser en række helt nye malerier og tegninger; farvemættede værker med ét gennemgående motiv, nemlig træer.

Honey Biba Beckerlee: Cu i Cyklus
Fernisering fredag 2 okt kl. 16-18 KH7artspace
Honey Biba Beckerlee’s soloudstilling på KH7Artspace undersøger mønsterforekomster af kobber i både computere, geologi og biologisk liv.

Brændende kærlighed
Fernisering fredag 2 okt kl. 16-19 KH7artspace
Udstillingen kredser om tiden i og udenfor kroppen. Med hver sin tilgang arbejder de tre kunstnere Anna Elisabeth Dupont Hansen, Mikkel Carlsen og Mikkel Høgh Kaldal med temaerne tid og krop.

Agnė Juodvalkytė: Cosmic Thread
Fernisering fredag 2 okt kl. 16-20 Enter Artspace
Agnė Juodvalkytė‘s kunstneriske praksis, der har sine rødder i Litauen, kombinerer abstraktion og figuration, virkelighed og det imaginære.

Just a sip – Covered with a face
Fernisering fredag 2 okt kl. 16-20 Cantina
Udstillingen er den første på foreningen Corporums nystartede udstillingssted Cantina og dermed også en åbningsfest for stedet og en fejring af medlemmerne, der består af unge, nyuddannede kunstnere.

Jordbunden
Fernisering fredag 2 okt kl. 16-20 Aarhus Amtssygehus
Kasper Kjeldgaard, Louise Gaarmann, Carl Emil Jacobsen og Ida Elke reflekterer over mødet mellem mennesker og materialer i en konstant omskiftelig verden.

Rrrooarr
Fernisering fredag 2 okt kl. 16-19 se! udstillings- og projektrum
I Rrrooaarr! eksperimenterer Anne-Marie Pedersen med en rumliggørelse af maleriet.

and still it moves
Fernisering fredag 2 okt kl. 15-18 Antikmuseet
Projektet undersøger temaet Bevægelse, fra de græske skulpturers dynamik, til forvitringen af selve skulpturens materiale, til bevægelser i kroppe og dans.

Lá de Além
Fernisering fredag 2 okt kl. 16-20 Bjorn & Gundorph Gallery
Sammenhængen mellem fortiden og fremtiden samt tid og sted er det gennemgående tema, ligeledes udtrykt i den portugisiske titel Lá de além, der betyder rejsen fra et sted i tiden til et andet.

Anne-Sofie Overgaard: Pillars of Creation
Fernisering fredag 2 okt kl. 15-18 Udstilingsstedet Spanien 19C
Pillars of Creation består af en serie af billedvævninger monteret på skulpturelle metalkonstruktioner samt 3D-printede elementer. Værket tager blandt andet udgangspunkt John Miltons episke digt Det tabte paradis fra 1667, som handler om skabelsesberetningen og syndefaldet.

Bemærk venligst at der pga. COVID-19 kan være adgangsbegrænsning på nogle udstillingssteder. Der kan derfor opstå en smule ventetid, før du må komme ind. Klæd dig på efter vejrforholdene og medbring det gode humør.

Vi gør ligeledes opmærksom på, at forsamlingsforbudet på 50 personer naturligvis også gælder under Art Weekend. Overvej at søge et andet sted hen, hvis der begynder at samle sig for mange mennesker på ét sted og følg altid personalets anvisninger.

Del artiklen

'Sådan sparker du din Art Weekend i gang!'

Facebook