2022: Art Weekend Aarhus går sammen med Art Week

2022: Art Weekend Aarhus går sammen med Art Week

Det hele begyndte selvfølgelig i Aarhus! For ti år siden, i 2012, opstod samtidskunstfestivalen Art Weekend Aarhus. Et initiativ, som skulle vise både aarhusianerne og byens gæster, hvor mangfoldig og samtidskunstscenen var og er.

Siden har Art Week Aarhus kørt hvert eneste år, fra 2013 ledsaget af et tilsvarende initiativ i hovedsteden, Art Week Cph – som sidste år udvidede sit felt til også at inddrage ‘København M’, altså Malmø. Fra i år bliver det anderledes, de to samtidskunstfestivaler, Art Weekend Aarhus og Art Week Cph, går sammen.

“Vi har altid mødt en enorm opbakning fra kunstscenen i Aarhus, både fra byens dygtige kunstnere, de mange ambitiøse udstillingssteder, fra Det Jyske Kunstakademi og fra Aarhus Billedkunstscenter. Det har vi altid sat enorm pris på – og glæder os til at tage med over i den store festival på tværs af landet. For flere fra Østdanmark må gerne få øje for, hvor interessant samtidskunsten gror i Aarhus”, siger programchef Jan Falk Borup.

Del artiklen

'2022: Art Weekend Aarhus går sammen med Art Week'

Facebook