Kunstfestivalen i Aarhus flytter ind på artweek.nu

Kunstfestivalen i Aarhus flytter ind på artweek.nu

Når Art Weekend Aarhus bliver til Art Week i juni 2022, kommer Midtbyen til at syde af samtidskunstoplevelser. Foto: Kim Roslyng

Fra 2022 mixer vi Art Weekend Aarhus med Art Week Cph og får en ny, stor festival for samtidskunst ud af det.

Hele programmet offentliggøres i slutmaj, online på artweek.nu. Samtidig udkommer årets festivalguide, papiravisen, som udpeger highlights og giver event overblik. Festivalavisen kan hentes gratis hos medvirkende udstillingssteder, på biblioteket, i udvalgte cafeer, kulturhuse og på uddannelsesinstitutioner.

Uden at løfte sløret helt kan vi godt råbe, at Aarhus bliver fyldt med kunstevents. Art Mornings, hvor kunstsnak blander sig med morgenkaffen på vej på job. En kunstfest. Performances. Symposium. Og en perlerække af ferniseringer på nye udstillinger …

Del artiklen

'Kunstfestivalen i Aarhus flytter ind på artweek.nu'

Facebook