Tak for i år, Aarhus!

Tak for i år, Aarhus!

Art Weekend Aarhus åbningsfest hos Frontløberne. Foto: Christian Salling.

Tusind tak til alle, som deltog under årets Art Weekend Aarhus! Tusind tak til publikum, arrangører, deltagende kunstnere og oplægsholdere.

Programmet endte med at være fantastisk varieret. Med venues over hele Aarhus, og fra ARoS til Storage, en udstillingsplatform i et ualmindelig stort kosteskab, og et væld af interessante udstillinger, performance, talks og debatter byen rundt. I alt deltog 20 forskellige udstillingssteder, to faglige debatter, en række af performances, ti art talks og kunstsamtaler, hele ni ferniseringer, en art talk til en finissage og en stor fælles fest!

“Kunstscenen i Aarhus er selvfølgelig mindre sammenlignet med København, men det er en meget engageret kunstscene, hvor fx kunstnerdrevne udstillingssteder og projektrum i høj grad er aktive under Art Weekend Aarhus; det mærker man, tak for det,” siger programchef Jan Falk Borup og fortsætter: “I Aarhus har vi glæde af, at byens kunstneriske uddannelser engagerer sig så kraftigt, så der også her fra art talks og nye udstillinger. På den måde kan publikum både møde helt nye kunstnere, kunstnere, som er uddannet for ret nyligt og så selvfølgelig etablerede kunstnere.”

 

Art Weekend Aarhus er mere end et stort program rettet mod publikum. Også kunstscenens netværk styrkes ved, at møder mellem kunstnere og kuratorer bliver organiseret. Dén speeddating for kunstscenen blev organiseret af Aarhus Billedkunstscenter, mens Kunsthal Aarhus meget generøst lagde hus til.

 

Tak for i år, vi glæder os til næste gang.
Ingen Art Weekend Aarhus uden gode samarbejdspartnere, her Line Sandvad Mengers (tv) fra Aarhus Billedkunstcenter, Diana Baldon, som er ny kunstfaglig direktør for Kunsthal Aarhus, samt manden i midten, Art Weekend Aarhus’ programdirektør Jan Falk Borup. Foto: Sisse K. Ibsen

Del artiklen

'Tak for i år, Aarhus!'

Facebook