2022: Art Mornings i Aarhus

2022: Art Mornings i Aarhus

En Art Morning er muligheden for at blive klogere på kunsten på vej på arbejde. Her fra TABLEAU. Foto: Tabitha Burke

Formatet Art Mornings er én af mulighederne for at møde kunsten og kunstnerne selv under Art Week 2022. Så i år inviteres publikum i Aarhus til et anderledes møde med kunstens verden, fra morgenstunden og med en kop kaffe i hånden.

Publikumsoplevelserne under en Art Week skabes i samarbejde med udstillingsstederne. Sådan er det også for vores format Art Mornings – de møder med kunstnerne selv skabes også i samarbejde med udstillingsstederne, fx ud fra den aktuelle udstilling eller en tematik, som optager. I år er flere Art Mornings – især i Aarhus og København – under forberedelse, vi glæder os til at kunne fortælle videre om de konkrete invitationer. Det vi foreløbig kan sige er: Spændende samtaler om kunstens væsen er i vente. Det samme er gode kopper kaffe, sammen med invitationen til at blive inspireret og mere vidende fra morgenstunden.

Formatet Art Morning opstod sidste år under Art Week 2021. Så på Galleri KANT ved Kongens Nytorv kunne man møde kunstneren David Noro, hos TABLEAU i Store Kongensgade inviterede kunstneren Cathrine Raben Davidsen til te-ceremoni og præsentation af nye værker, hos Galleri Nils Stærk i NV kunne man møde kunstnergruppen SUPERFLEX og hos Stereo Exchange på Frederiksberg kunne man komme til debat om selvorganisering. Endelig rummede Art Weeks Art Mornings en samtale på Bakkehuset, ligeledes på Frederiksberg om emnet stjernestøv mellem billedkunstner Kathrine Ærtebjerg og astrofysiker Anja C. Andersen.

Art Mornings kommer til at foregå på flere adresser under årets Art Week, der løber fra torsdag 9. juni til og med søndag 19. juni 2022.

Formidlingsformatet Art Morning er støttet af Statens Kunstfond.

Del artiklen

'2022: Art Mornings i Aarhus'

Facebook