Miniguide: Kom med til 7 x fernisering

Miniguide: Kom med til 7 x fernisering

Ferniseringerne er åbne for alle, vel mødt. Foto: Det Jyske Kunstakademi

Art Weekend Aarhus er en fantastisk anledning til at træne den ædle kunst at være til stede flere steder på én gang. For Aarhus kommer til at bugne af nye udstillinger, der ærlig talt alle ser interessante ud. Vi andre er inviteret med!

På fredag 12. november åbner ikke mindre end fem nye udstillinger og inviterer til fernisering i samme anledning. Allerede klokken 15 slås dørene op til ny udstilling og fernisering hos Enter Artspace i baghuset i Montanagade. Derfra går det slag i slag med ferniseringer hos de kunstnerdrevne udstillingssteder KH7artspace på Sydhavnsgade og Udstillingsstedet Spanien 19C – som ovenikøbet byder velkommen i sine nye lokaler i Papirlageret på Kalkværksvej.

Fredag er der også ferniseringer på to nye udstillinger hos Det Jyske Kunstakademi, der åbner dørene for aarhusianerne og byens gæster. En enestående chance for at lure på værker af næste generation af kunstnere … De to udstillinger har titlerne Novemberudstilling og *M*.

Fredag byder derfor på en tur gennem Aarhus, hvor man oplever både grafik, lydværk, video og installation.

Kunst, counterstrike – og én finnisage

Også lørdag 13. november er publikum inviteret til ferniseringer, for her inviterer udstillingsplatformen Cantina indenfor til en udstilling, som dels er på Godsbanen i Skovgaardsgade, dels er en bane i det populære skydespil Counterstrike. Udstillingsplatformen Cantina er udsprunget af atelierfællesskabet Corporum.

Lørdag åbner også udstillingen Basin, skabt af William A. Valentin & Sally Dalgaard, det foregår i udstillingsrummet Storage.

Endelig byder Art Weekend Aarhus også på afslutningen på en udstilling. Galleri Lene Bilgrav afholder en artist talk med udstillingsaktuelle Astrid Marie Christiansen i galleriet. I en samtale med kunsthistoriker Asta Bromark Kokkenborg vil kunstneren præsentere sin udstilling og fortælle mere om sin kunstneriske praksis. Herefter holdes finnisage, hvor galleriet er vært for et glas vin. Også her er alle velkommen.

 

Del artiklen

'Miniguide: Kom med til 7 x fernisering'

Facebook