Jordbunden
2 okt 202017 okt 2020

I udstillingen Jordbunden reflekterer Kasper Kjeldgaard, Louise Gaarmann, Carl Emil Jacobsen og Ida Elke over mødet mellem mennesker og materialer i en konstant omskiftelig verden.

Udstillernes baggrunde i kunst, kunsthåndværk og design forenes i en fælles nysgerrighed for materialitet, vores omgivelser og de udfordringer vi som mennesker står overfor i dag. Udfordringer der kræver refleksion og genovervejelse.

Pressefoto.

Til ferniseringen vil man kunne opleve Louise Gaarmanns keramiske muslingeskaller, der er en undersøgelse af konceptet hjem: Selv når andre bølgende kræfter flytter en rundt, lader os drive ud, og rusker op i vores verden, kan man hvile trygt og naturligt i sin mobile skal.

Med værker af mycelium og udskårne, forsølvede poresvampe spekulerer Ida Elke i flertydige tilstande; at synliggøre mycelium og svampe, som både materiale og organisme. Ved hjælp af arketypiske figurer som varder og masker, fremkaldes nogle af de mytologier som knytter sig til svampe.

Kasper Kjeldgaard bidrager med en serie af værker, der indfanger det abstrakte, og det abstrakte arbejdes relation til det funktionelle. Begreberne tyngde og rotation undersøges i materialerne granit, tråd, og messing.

Smeltepuder er en ny værkserie af Carl Emil Jacobsen. De ved første øjekast puslende bløde, hvidlakerede puder fordrejer vores blik, og er som den større skulptur, Steel Structure, fremstillet af stålplader.

Med til udstillingen følger en publikation, som kan erhverves under Art Weekend Aarhus.

Udstillingen er kurateret af Henriette Noermark.

Aarhus Amtssygehus

Tage Hansens Gade 6c, 8000 Aarhus

Onsdag - fredag 14 - 17 og lørdag 12 - 17

Jordbunden
2 okt 202017 okt 2020
Fernisering fredag 2 okt kl. 16-20

Del

'Jordbunden'

Facebook