Anderledes kunstoplevelser under Art Weekend Aarhus

Anderledes kunstoplevelser under Art Weekend Aarhus

I Emily Beredsfords udstilling i køkkengalleriet Hjemme igen kan du bl.a. blive inviteret på kaffe i hjemlige omgivelser. Foto: Emily Beredsford.

Kunst er ikke altid noget, der hænger på væggen eller står på gulvet i et galleri eller et musuem. Vi guider dig her til anderledes kusntoplevelser under Art Weekend Aarhus

Emily Beresford: familiar walls
Hjemlige objekter, sårbarhed, nye corona-ritualer og samtidskunst fletter sig ind og ud af hinanden i køkken-galleriet Hjemme igen. Beresford er i denne udstilling og i samarbejdet med Hjemme igen interesseret i savn og erindringer knyttet til begrebet ‘hjem’.

Kamilla Askholm Jørgensen: Embodied Nature
Kunstskibet Svartlöga lægger til kaj i Aarhus. Her kan publikum blandt andet opleve Kamilla Askholm Jørgensen, der har været i residency på skibet, og arbejdet på projektet Embodied Nature, der bygger på en ide om en sammensmeltning af organisk naturmateriale og menneskeskabte materialer. Skulpturen mimer en maskinel konstruktion, hvor naturens kemiske livsprocesser forbindes til menneskets teknologiske systemer.

Marie Markmann: Lyden af Regn
Lyden af regn er et lydbillede af mild sommerregn installeret udendørs på Frederiksbjerg i Aarhus. Markmans poetiske lydinstallation dykker ned i forholdet mellem sansning og erindring, og hvordan aktiveringen af én sans kan afstedkomme en kropslig reaktion af andre.

Okkult Onsdag
Okkult Onsdag inviterer til et tungetale-performancelydværk, hvor tegninger bliver til partiturer, der performes mundtligt. Kom med – hvis du tør – når Okkult Onsdag tager pulsen på det hermetiske korpus og den åndelige tilstand i samtiden.

Mellemtiden
Installationen er en processuel happening/udstilling der udspiller sig hen over Art Weekend Aarhus. Under hele forløbet har publikum mulighed for at få en snak om de kunstneriske processer imens de foregår, og de kan følge processen med en brænding som en indlejret del i installationen. Der vil i hele åbningstiden være mindst to af de deltagende kunstnere aktivt tilstede i installationen.

Del artiklen

'Anderledes kunstoplevelser under Art Weekend Aarhus'

Facebook