Det skal du se! – Guide til studerende

Det skal du se! – Guide til studerende

Honey Biba Beckerlee: Cu i Cyklus, 2020. Foto: Honey Biba Beckerlee.

Som nytilflyttet studerende kan det være vanskeligt at få et overblik over byens kunstscene. Art Weekend er en fantastisk mulighed for at stifte bekendtskab med byens mest markante udstillingssteder og de mange og forskelligartede kunstoplevelser, som byen byder på.

Honey Biba Beckerlee: Cu i cyklus på KH7
Honey Biba Beckerlee’s soloudstilling på KH7Artspace undersøger mønsterforekomster af kobber i både computere, geologi og biologisk liv.

Corporum: Just a sip – covered with a face hos Cantina
Udstillingen er den første på foreningen Corporums nystartede udstillingssted Cantina og dermed også en åbningsfest for stedet og en fejring af medlemmerne, der består af unge, nyuddannede kunstnere. Deltagende kunstnere: Mads Borre, Lucie Payoux, Stefan Bakmand, Frederik Rønde Sørensen, Max Gam Iversen, Cilla Leitao, Sidsel Seeberg, Luna Lund Jensen og Heidi Nikolaisen.

Lars Sarto Hempler: Act Natural på Galleri Lene Bilgrav
Udstillingen viser en række helt nye malerier og tegninger; farvemættede værker med ét gennemgående motiv, nemlig træer. Hos Lars Sarto Hempler bliver træet reduceret og forenklet, og samtidigt er farverne intense og rigt tilstede, så værkerne befinder sig et sted imellem figuration og abstraktion.

Talk: Katrine Dirckinck-Holmfeld på Kunsthal Aarhus
Katrine Dirckinck-Holmfeld er som billedkunstner p.t. igang med et praksisbaseret forskningsprojekt Entangled Archives. Få et indblik i Kathrine Dirckinck-Holmfelds projekt, og hør om det skaber en anden form for viden, når en kunstner bedriver forskning.

Anne-Sofie Overgaard: Pillars of Creation på Spanien 19C
Pillars of Creation består af en serie af billedvævninger monteret på skulpturelle metalkonstruktioner samt 3D-printede elementer. Værket tager blandt andet udgangspunkt John Miltons episke digt Det tabte paradis fra 1667, som handler om skabelsesberetningen og syndefaldet.

Lá de Além på Bjorn & Gundorph Gallery
Sammenhængen mellem fortiden og fremtiden samt tid og sted er det gennemgående tema, ligeledes udtrykt i den portugisiske titel Lá de além, der betyder rejsen fra et sted i tiden til et andet.

Fold, buk, rul, tryk på Charlotte Fogh Gallery
Else Ploug Isaksen og Iben West arbejder med udgangspunkt i en fælles idé og et fælles grundmateriale på individuelle værker, som i udstillingen samles til en totalinstallation.

Talk: John Fleetwood på Galleri Image
Kan vi gentænke fotobogen i Sydafrika og Afrika som et led i en dekoloniserende process? Kan fotobogen som koncept udformes anderledes og have et andet formål? Dette er bare nogle af de spørgsmål der diskuteres i forbindelse med fotobogsudstillingen Intimacy and Resistance.

Del artiklen

'Det skal du se! - Guide til studerende'

Facebook