Byrumsværk er blevet stjålet

Byrumsværk er blevet stjålet

George Henry Longly og Nelson Beer: searchers fra You Are in My Veins på under Skt Clemens bro kurateret af Charlotte Sprogøe for Kunsthal Aarhus, Aarhus Billedkunstcenter og Galleri Image. Foto: Jan Søndergaard.

Kunst i det offentlige rum er en fristende ting. Det må være konklusionen efter, at George Henry Longlys værk under Skt. Clemens Bro på beklagelig vis er blevet stjålet.

Heldigvis kan du stadig opleve resten af installationsværket searchers på følgende lokationer:

Dokk1, Hack Kampmanns Pl. 2 Level 0 indgangsparti
Molslinjen, Hveensgade 4
Over Badstuestræde & Volden
Herr Bartels, Åboulevarden 46

Den britiske kunstner George Henry Longlys værk searchers er skabt ‘on location’ i Aarhus’ knudepunkter i samarbejde med den schweiziske musiker og kunstner Nelson Beer, der står bag musiksporet og spiller hovedrollen i det videobaserede værk. Værket folder sig ud som en ‘ghosly presence’ uden egen krop og form, der løber igennem byens markedsføringsplatforme; skærme, bannere og digitale standere.

Den folder sig helt ud som en musikvideo med Aarhus som backdrop på Dokk1’s storskærm på Level 0, ved indgangspartiet fra gaden, men dukker også op i mindre loops ind imellem andre filmbidder på Molslinjens skærme, natklubben Herr Bartels m.v. searchers er del af byrumsudstillingen You Are in My Veins kurateret af Charlotte Sprogøe

Del artiklen

'Byrumsværk er blevet stjålet'

Facebook