Vær med til at fejre åbningen af Art Weekend Aarhus

Åbent 19-23, gratis adgang
Mad 30 kr.
Øl 20 kr.
Betaling: kun MobilePay

Vær med til at fejre åbningen af Art Weekend Aarhus

Art Weekend Aarhus åbner med et brag. Kom til fest på Kunsthal Aarhus med mad og kolde drikkevarer, der kan købes og nydes til lyden af tilbagelænet orientalsk musik.

Fredag er den store ferniseringsdag under Art Weekend Aarhus og hele dagen afsluttes med åbningsfest på Kunsthal Aarhus fra kl. 19-23.

Her vil SMAG fra Ebeltoft servere en gryderet til 30 kr. baseret på årstidens råvarer. SMAG har siden 2004 lavet en række kunstneriske og kulturelle projekter med måltidet som omdrejningspunktet.

LØKKEN BRYGHUS leverer traditionen tro fadøl til åbningsfesten. Fra den famøse TUC-TUC, vil bryghusets nye øl BANDIT og BRILLEABE blive serveret til en 20’er for en skøn fadøl.
Løkken Bryghus har stolte traditioner for godt øl og ikke mindst lidt spøjse navne. De nye øl er brygget med lokale ingredienser, der bærer præg af vestkysten. Det er de to unge Løkken drenge Theis Kassow og Emil Ussing, der har tegnet etiketterne til de nye øl.

Den garvede DJ THOMAS NYGAARD står bag dj-pulten og er kendt blandt andet fra Det Turkise Telt og Atlas og punkbandet Rådne Lunger. Til åbningsfesten spinner Thomas Nygaard orientalsk retrovinyl med udgangspunkt i sin imponerende pladesamling. Som 13-årig begyndte han sin vinylpladesamling med musik, der favner lande som Algeriet, Marokko, Iran og Afghanistan. Til Art Weekend Aarhus’ åbningsfest glæder han sig til at dele sin musikalske passion med publikum.

Del artiklen

'Vær med til at fejre åbningen af Art Weekend Aarhus'

Facebook