Photobook Week Aarhus

Photobook Week Aarhus

Lasse Krog Møller: Jorn in Lisboa, 2016. Foto: Lasse Krog Møller

Photobook Week Aarhus er en festival, der repræsenterer en løbende undersøgelse af fotobogens udvikling som medie og lader publikum opleve og tage del i et essentielt område af kunstscenen på nært hold.

Programmet for 2019 omfatter udstillinger og talks ved internationale eksperter, som diskuterer, undersøger og dekonstruerer ”Fladhed,” som det kommer til udtryk eller er behandlet i fotobøger. Bogobjekter, foldbare kort og andre teknikker der gør op med sidens fladhed, vil spille en central rolle.

I år samarbejder Art Weekend Aarhus med Photobook Week Aarhus, hvor en række udstillinger og events vil optræde på begge platforme.

Photobook Week Aarhus  kan opleves på Galleri Image, Arkitektskolen Aarhus, DOKK1, ARoS & Verpan Design Shop.

Læs mere om festivalens udstillinger og program på hjemmesiden photobookweek.org

Del artiklen

'Photobook Week Aarhus'

Facebook