Lokale kunstnere i stævnemøde med anerkendte internationale kuratorer

Lokale kunstnere i stævnemøde med anerkendte internationale kuratorer

Speeddating i 2016. Foto: Rasmus Reimer Larsen, Foxcut Film

Internationalt Portfolio Review på Godsbanen sætter danskbosiddende kunstnere i stævne med betydningsfulde kuratorer fra ind- og udland.

Under Art Weekend 2017 kunne man i programmet finde arrangementet “Speeddating”. Bag den friske titel gemte sig en fantastisk anledning, hvor internationale kuratorer kunne møde lokale kunstnere med det formål, at skabe grobund for samarbejder, erfaringsudveksling og netværk.

Aarhus Billedkunstcenter gentager i år successen i samarbejde med Kunsthal Aarhus, Galleri Image og kunsten.nu, når der afholdes Portfolio Review torsdag d. 3 oktober 2019 på Godsbanen som en del af Art Weekend Aarhus 2019.

Her får 24 udvalgte profesionelle billedkunstnere mulighed for at netværke med en flot liste af både nationale og internationale kuratorer. Programmet byder bl.a. på en-til-en samtaler á 20 minutter. Hver kunstner kommer til at møde 4 af de 12 inviterede kuratorer, mens kuratorerne har udsigt til hver at møde 8 kunstnere.

Allerede nu kan man læse mere om kuratorerne og eventet på Billedkunstcentres hjemmeside .

Del artiklen

'Lokale kunstnere i stævnemøde med anerkendte internationale kuratorer'

Facebook