Kære Aarhus: Velkommen til Art Weekend Aarhus 2019

Kære Aarhus: Velkommen til Art Weekend Aarhus 2019

Stemningsbillede fra Art Weekend Aarhus 2017

Skønhedssøvnen er ovre – Art Weekend Aarhus vender tilbage for at fejre den aarhusianske kunstscene anno 2019.

I weekenden fra fredag d. 4. oktober til søndag d. 6. oktober folder kunstfestivalen Art Weekend Aarhus sig atter ud i det aarhusianske byrum. Vi byder på spændende udstillinger, ferniseringer, performances, internationale kuratorbesøg, artist talks, guidede ture og anden tænkelig – og utænkelig – kunstnerisk stimulering.

Ambitionen er det samme, som da festivalen opstod i 2012: At fejre Aarhus som kunstby med alle aarhusianerne!

Styrket samarbejde

Et år i dvale i 2018 har fungeret som tænkepause til at styrke festivalens fundament. Et fundament, som nu udgøres af en styregruppe bestående af Kunsthal Aarhus, Galleri Image, Aarhus Billedkunstcenter og kunsten.nu.

Vi kan allerede nu løfte sløret for en særudstilling i det offentlige rum kurateret af Charlotte Sprogøe. Men der kommer mere. Meget mere.

For sammen vil byens forskellige museer, kunsthaller, gallerier, kunstskoler og projektrum indramme og understrege scenens fantastiske spændvidde af gammelt og nyt, tradition og mulige nybrud.

Vi anbefaler, at man fordriver ventetiden på festivalens hjemmeside, Facebook og Instagram. Der vil vi løbende orientere om de mange offentliggørelser af aktører og events og ikke mindst varme op med artikler, interviews, konkurrencer og måske et par overraskelser.

Del artiklen

'Kære Aarhus: Velkommen til Art Weekend Aarhus 2019'

Facebook