Artist talk: Køkkensamtale #1 #organism
13 nov 2021  kl. 16-17

Studio ThinkingHand Vita Necro Vita
Studio ThinkingHand
Vita Necro Vita

Samtalen er med Louise Sparre og Marianne Jørgensen. Louise Sparre er kunstner, medstifter af KH7 og kurator på udstillingen #organism I KH7artspace. Marianne Jørgensen er kunstner og deltager på udstillingen med installationen Survivor.

Som noget nyt præsenterer KH7 et format der hedder køkkensamtaler som finder sted i vores køkken-alrum – midt i KH7værkstedsfællesskab.

Køkkensamtaler er uformelle samtaler om det kunsten kan, om kunstnernes prækære situation og hvad der rør sig i kunstmiljøet aktuelt.

Vi ønsker at være med til at højne samtalen om kunst og om det som kunsten kan og gør.

KH7køkkensamtaler favner både det kunstfaglige specifikke, idet publikum inviteres indenfor i kunstnernes meget personlige tanker og ideer om deres kunst – og samtidigt forsøger samtalerne at berøre kunstpolitiske spørgsmål, der handler om kunstsektoren som vigtig aktør i samtiden.

Køkkensamtale #1 #organismomdrejningspunkt er udstillingen #organism. Udstillingen #organism udforsker forskellige former for organismer og liv: levende mos draperet over et udstillingsrum à la IKEA, en dyrket symbiotisk kultur af bakterier og gær (SCOBY), et vertikalt landskab med planter, svampe og lav fixeret i epoxy, celle-forstadier samt skulpturer af plastikædende bakterier skabt af genbrugte grønsagskasser.

Værkerne sætter fokus på en række temaer i vores relation til naturen: forholdet mellem det naturlige og det kunstige, mellem liv og død, vækst- og forfaldsprocesser samt symbiotiske relationer mellem organismer.

Vores køkken-alrum kan huse ca. 50 besøgende. Samtalerne bliver live-streamet på KH7 SOME, samtalerne varer ca. en time og der bliver serveret lidt goodies.

Kilde: KH7artspace

KH7artspace
Sydhavnsgade 7, sal
8000 Aarhus C
www.kh7artspace.dk

Udstillingen er åben: tor- lør 14 – 17

Artist talk: Køkkensamtale #1 #organism
13 nov 2021  kl. 16-17

Del

'Artist talk: Køkkensamtale #1 #organism'

Facebook