Neighbourhood Remarks / Nowy Port Zyje – Grete Aagaard
19 maj 201721 maj 2017

Projektet Nowy Port Zyje igangsat i 2014 – i en lille bydel i udkanten af Gdansk. Sammen med en gruppe mennesker fra området har Grete Aagaard undersøgt det lokale byrum for muligheder for fælles produktioner. Kunne der oprettes en platform, der ville skabe lokal interesse og fremkalde diskussion?

Pressefoto

I dag har de sammen produceret bænke til området samt udgivet 3 udgaver af Nowy Port Zyje – en lokal avis, der sigter mod at fremhæve visioner, historier, interesser samt definere og redefinere oversete steder.

I rum46 præsenteres de enkelte aviser, processer bag projektet samt en aktuel bogudgivelse som i fotos og reflekterende tekstproduktioner diskuterer projekter og kunst i det offentlige rum

Bogudgivelsen Neighbourhood Remarks / Nowy Port Zyje releases i rum46 under Art Weekend, hvor Kurator Aleksandra Ksiezopolska fra LAZNIA  Centre for Contemporary Art vil være tilstede og præsentere bogen sammen med Grete Aagaard.

Projektet er et samarbejde mellem LAZNIA Centre for Contemporary art, Gdansk, den lokale gruppe Społecznie Niebezpieczni og billedkunstner Grete Aagaard / Neighbourhood Remarks.

Åbningstider under Art Weekend Aarhus:
Fredag til søndag 13-17.

Kilde: rum46

Neighbourhood Remarks / Nowy Port Zyje – Grete Aagaard
19 maj 201721 maj 2017

Del

'Neighbourhood Remarks / Nowy Port Zyje - Grete Aagaard'

Facebook