Kunstture: Tur 2: Vækstlag, aktivisme og koncert i Sydhavnskvarteret
5 okt 20195 okt 2019  kl. 15-17

Kunstruten tager dig med på en tur gennem Aarhus gamle industrikvarterer, der i dag er blevet en kreativ bydel og hjemsted for en bred vifte af kunstnere og kreative iværksættere.

Pressefoto

Turen begynder på udstillingsstedet Enter Artspace i Montanagade. Herfra går turen videre til den gamle enzymfabrik Sydhavnsgade 7 hvor vi ser en solo- og en gruppeudstilling i kunstnerdrevne KH7art space’ postindustrielle lokaler.
Derefter går turen ned i Sydhavnskvareteret, hvor deltagerne bliver introduceret for det kreative og aktivistiske miljø i området.
Turen ender eventyrligt, når vi byder på et glas vin i den hemmelige gårdhave ved mulitkunstner Lars Høygaard Nielsens labyrintiske værksted. I samspil mellem en gigantisk high- og low-tech lydinstallation og en gruppe improviserende instrumentalister skabes her en sansestimulerende og sværmerisk totaloplevelse.

Varighed to timer + koncert

Årets kunstture ledes af kunstkritiker og kurator Trine Rytter Andersen, som har anmeldt kunst i Aarhus siden 1999 og som ud over at være en garvet formidler også har et stort kendskab til Aarhus bys historie og byudvikling.

Trine Rytter Andersen er optaget af kunstens sanselige- såvel som dens filosofiske og kritiske potentialer. På turene under Art Weekend lægger hun vægt på at skabe en åben, gensidig og hjertelig atmosfære, hvor alle føler sig inddragede og velkomne.

Turene foregår på dansk.

Pris:
→ Køb billet her: Pluspris: 75 kr. + gebyr 10 kr.
Pris uden abonnement 95 kr. + gebyr 10 kr.

Enter Artspace

Montanagade 27, baghuset, 8000 Aarhus C

åbent som normalt 16-18 og 23-25 april – samt efter aftale.

Åbent i forbindelse udstillingen 6-25 april
Torsdag - fredag 14-17
lørdag 12-15
eller efter aftale

Gratis entré

Kontakt

21265012

Kunstture: Tur 2: Vækstlag, aktivisme og koncert i Sydhavnskvarteret
5 okt 20195 okt 2019  kl. 15-17

Del

'Kunstture: Tur 2: Vækstlag, aktivisme og koncert i Sydhavnskvarteret'

Facebook