Double Concert: s_life_before_death (DK/NO) & International Girls (DK/IS)
19 maj 201719 maj 2017

International Girls og s_life_before_death vil opføre musikalske indslag inspireret af den levende og farverige pool æstetik i Tine Adlers nye værker. Koncerten vil blive afholdt inde i udstillingen, hvor kunstneren vil servere en solrig drink, skabt specielt til denne lejlighed, og sørge for et ’lounging’ miljø til at sætte stemningen og nyde koncerterne i.

Pressefoto

International Girls (DK/IS)

Duoen består af København-baserede kunstnere Cilla Leitao & Margret Agnes Iversen.

Fra at spille på en kæmpe xylofon fra begge ender, simultant, til at bruge Google Translate til at komponere en fonestisk sang – udført hovedsageligt a cappella -, variationen af de forskellige performances fra International Girls, skaber en følelse af en vis taknemmelighed, men også en stille trodsighed, i valget af instrumenter, temaer og det kunstneriske udtryk. Når International Girls optræder live, er det med sikkerhed at hver performance er en temporær og tilstedeværende hyldest til den specifikke sammenhæng performancen forekommer i, og en live melodisk samtale mellem Leitao og Iversen.

s_life_before_death (DK/NO)

s_life_before_death er et nyt projekt skabt af Bergen-baseret kunstner Sigrid Lerche.

I s_life_before_death kombinerer Lerche sin grundige tilgang i koordineringen af den pre-indspillede guitar, med den blide udførelse af sine legende simple-men-tætpakkede tekster, komplimenteret med sin klokkerene stemme og lokkende tilstedeværelse på scenen. Hendes sange består af atmosfærisk, elektronisk musik, hvor forskellige instrumenter, effekter og tonelejer, smelter sammen til en velsmagende blanding af et bølgende, blødt og kraftfuldt pop-mess med en antydning af mørk rock.

Info:
Fredag 19. maj kl.19.30
Kunsthal Aarhus

 

 

 

Kunsthal Aarhus

J.M. Mørks Gade 13
8000 Aarhus C

Tir-fre 10-17, ons 10-21
Lør-søn 12-17

Gratis entré

Kontakt

+45 86206050

Double Concert: s_life_before_death (DK/NO) & International Girls (DK/IS)
19 maj 201719 maj 2017

Del

'Double Concert: s_life_before_death (DK/NO) & International Girls (DK/IS)'

Facebook