DE_CANTINA
13 nov 202112 dec 2021

Screenshot fra DE_Cantina. Foto: Cantina
Screenshot fra DE_Cantina. Foto: Cantina

 

Udstillingen DE_CANTINA befinder sig i computerspillet COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE på en server ved navn ‘DE_CANTINA_OFFICIAL’. Udstillingen kan samtidigt opleves gennem fysisk dokumentation hos Cantinas lokaler på Godsbanen.

Cantinas konkrete arkitektur og omgivelser er genskabt som en spilbar 3d-model ved navn DE_CANTINA i den populære e-sport COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE.

DE_CANTINA fungerer som udstillingsrum samtidig med at den spilles som enhver anden CS:GO bane med de betingelser som reglerne i COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE dikterer.

Counter-Strike: Global Offensive (ofte forkortet CS:GO) er et taktisk online first-person shooter. Hvert hold (på 5 spillere) starter i hver sin ende af en bane. Holdene har forskellige roller, det ene hold (terroristerne) skal forsøge at bekæmpe counter terroristerne og få bomben plantet. Det andet hold spiller som counter terrorister (politi) og skal forsøge at nedkæmpe terroristerne og demontere bomben. Hver kamp består af op til 30 runder. Det hold der først vinder 16 runder, vinder spillet.

DE_CANTINA udstiller kunstnerne Aske Thiberg og Line Finderup Jensen værker som kredser om en bred vifte af tematikker som; det nostalgiske der kan være forbundet med computerspil, Dikotomien mellem de gode og de onde, Gameren som aktør, hundehvalpe og meget mere.

 

Kilde: Cantina

 

Godsbanen
Skovgaardsgade 3
8000 Århus
DE_CANTINA
13 nov 202112 dec 2021

Del

'DE_CANTINA'

Facebook