Eske Kath åbner horisonterne i ny soloudstilling

Eske Kath åbner horisonterne i ny soloudstilling

Eske Kath i udstilling Vanishing Point hos Charlotte Fogh Gallery. Foto: Mads Christensen


Fredag den 19. maj åbner Eske Kaths anden soloudstilling hos Charlotte Fogh Gallery, Vanishing Point, der søger mod horisonternes uendelighed. Kom med ind i Eske Kaths farvestærke univers i vores videoreportage fra udstillingen.

Eske Kaths værker er domineret af ornamenter og flader i kraftige farver og har i de sidste år taget landskabet og forsvindingspunktet som et centralt omdrejningspunkt. I udstillingen Vanishing Point præsenterer Eske Kath nu en række nye malerier, der peger på horisonternes uendelighed og på dét punkt, hvor tiden og mennesket bliver opslugt og forsvinder fra landskabet.

Da Eske Kath sidst udstillede hos Charlotte Fogh Gallery for 10 år siden, forsvandt landskaber og huse i et inferno af eksploderende naturelementer. I udstillingen Vanishing Point træder naturkatastrofen i baggrunden til fordel for de metaforiske og psykologiske aspekter af den menneskelige skrøbelighed, der i malerierne er trukket op omkring den spinkle horisontlinje, som skærer gennem landskaberne.

Følg forsvindingspunktets farver og flader, når Eske Kath fortæller om arbejdet med udstillingen Vanishing Point i videoen. Videoen er produceret af Art Weekend Aarhus x VINKaarhus.

Charlotte Fogh Gallery holder fernisering for udstillingen Vanishing Point fredag den 19. maj kl. 16-19.

I anledningen af Art Weekend Aarhus holder galleriet åbent weekenden igennem kl. 12-16.

Vanishing Point kan opleves frem til den 17. juni

Del artiklen

'Eske Kath åbner horisonterne i ny soloudstilling'

Facebook