Tag rundt til ferniseringsfredag!

Tag rundt til ferniseringsfredag!

Foto: Rasmus Reimer Larsen, Foxcut Film

Nu er der kun en uge til Art Weekend Aarhus ’17! På fredag sparker vi festivalen igang med en lang række ferniseringer. Her får du en guide til, hvor der er fernisering fredag den 19. maj mellem kl. 15-20!

Charlotte Fogh Gallery åbner udstillingen Vanishing Point med Eske Kath. Udstillingen er Kaths anden soloudstilling i galleriet og viser en serie af nye malerier med forenklede tomme landskaber. Landskabsmotivet har udviklet sig i Eske Kaths malerier og Vanishing Point peger på horisonternes uendelighed og ‘det forsvundne menneske’. Ferniseringen hos Charlotte Fogh Gallery er fra kl. 16-19.

Foto: Eske Kath

Hos Galerie MøllerWitt finder du værker af kunstnerne Nina Saunders, Maiken Bent, Bjørn Poulsen, Hartmut Stocker og Axel Lieber, der med udstillingen ReSee vil gentænker og nytænker kendte objekter i deres kunst. Ved at inddrage elementer som du kender fra hverdagen i kunsten, møder du som betragter noget kendt, noget der allerede har betydning, minder, dufte, lyde og måske følelser. Ferniseringen hos Galerie MøllerWitt er fra kl. 16-20.

Det Jyske Kunstakademi præsenterer to udstillinger under dette års Art Weekend Aarhus.
I deres udstillingsrum Splab præsenterer de en udstilling centreret udelukkende omkring lyd. Dyrepolitik hedder udstillingen og alle genstande er fjernet fra udstillingsrummet. Så det er bare lyd, lyd og mere lyd.

Udstillingen for tredje års studerende på det Det Jyske Kunstakademi er præget af syv forskellige kunstneriske arbejder og praksisser. Udstillingen er i Pakhus 13 og ved ferniseringen vil der være et performancesprogram.

Det Jyske Kunstakademis ferniseringer er fra kl. 16-19.

Pressefoto

Kuratorgruppen Rethinking MATTER åbner udstillingen Biotic Synthetic i forbindelse Art Weekend Aarhus. Med denne udstilling undersøges, hvad der sker når levende organiske materialer møder syntetiske materialer. På ferniseringsaftenen vil der være en performance med kunstneren Louise Haugaard Jørgensen med titlen Tonights Menu. Rethinking MATTER afholder fernisering fra kl. 17-19 og der vil være performance i tidsrummet 18.30-18.50.

se! udstillings- og projektrum åbner udstillingen ORD OG HULLER med Matilde Duus og Julie Stavad. Med udgangspunkt i flade skulpturer og skulpturelle collager viser de to kunstnere nye værker i dialog. Ferniseringen afholdes fra kl.16.00-19.00. 

Foto: Flux Capacitor Syndrome Project

77m3 – rum for kunst åbner udstillingen The Nibiru Cataclysm Part 3 – All you see is true. Udstillingen omhandler et katastrofalt møde mellem Jorden og et stort planetarisk objekt, som vil finde sted i begyndelsen af det 21. århundrede. Ferniseringen hos 77m3 – rum for kunst er i tidsrummet kl. 16-20. 

PLAN C åbner udstillingen 26x26x26x26x26. Kom og oplev 26 værker der måler maks 26x26x26, og som er produceret på 26 minutter. PLAN C’s fernisering er fra kl. 16-19. 

I Baghuset Montanagade er fire kunstnere gået sammen om at lave udstillingen Gul-magenta-cyan. Udstillingen viser grafiske tryk, eksperimenter samt fotos og andre processuelle elementer. Ferniseringen afholdes fra kl. 16-19. 

Fotografisk Skoles åbner udstillingen Aktuelle Værker, der er fernisering fra kl. 16-20.

Aarhus Kunstskole åbner udstillingen LOW, ferniseringen afholdes fra kl. 15-19.

Herudover vil en lang række udstillingssteder have åbent og mange events vil finde sted i løbet af ferniseringsaftenen.

Vi ses til ferniseringsfredag!
HUSK at der er åbningsfest for Art Weekend Aarhus d.19 maj kl. 19-22 på Kunsthal Aarhus!

Del artiklen

'Tag rundt til ferniseringsfredag!'

Facebook