19 → 21 maj. Velkommen til Art Weekend Aarhus!

Muralisme tur (3)

URBANE VILDSPOR

Urbane Vildspor tager dig på en rejse til byens afkroge for at opdage aftryk fra byens liv og handlinger. Turene vil blotlægge byens små visuelle og auditive skatkamre, som pirrer sanserne og forandrer den daglige, trivielle færden i byens rum.

Tilmelding kræves og foregår online på:
http://urbanevildspor.dk/

TUROVERSIGT

→ Lørdag 28 maj kl 16-18:
Urbane lydspor
Byrummet har mange spændende facetter med et virvar af indtryk, som strømmer fra den overhørte samtale, byggestøj og trafikkens susende gennemfart. Når vi færdes i byen, sanser vi med mere end øjnene: Vi oplever også byen gennem ørerne. For at kunne belyse byen for høresansen inviterer foreningen Urbane Vildspor til en guidet tur i det aarhusianske byrum med lydforskeren Morten S. Riis fra Aarhus Universitet.

Pris: 50 kr inkl. forfriskninger
Guide: Morten S. Riis
Mødested: Godsbanen

Læs mere om Lydturen her


→ Søndag 29 maj kl 11-13:
Børneturen 
Byen er langt mere eventyrlig og fantasifuld set gennem et barns øjne, hvor deres oplevelse af byrummet er præget af er virvar af indtryk. Det er derfor vigtigt at formidle byen i øjenhøjde for selv byens mindste borgere, fordi byens børn skal opfordres til at forblive nysgerrige og udforskende i det urbane rum. Foreningen Urbane Vildspor inviterer børn og deres forældre til at begive sig med ud på en guidet tur.

Pris: 30 kr inkl. forfriskninger
Guides: Pia Grandjean Odderskov, Kathrine Assels og Louis Jensen
Mødested: Godsbanen

Læs mere om Børneturen her


Loading